New Balance 237

Ποσότητα προϊόντων: 3
Τελευταία
Φύλο
Μέγεθος
Μάρκα
Χρώμα
Τιμή
Αθλητικά New Balance MS237CB χρώμα: μπεζ
Αθλητικά New Balance MS237CB
Τρέχουσα τιμή:
66.90 EUR
Αρχική τιμή: 89.90 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 69.99 EUR
Αθλητικά New Balance MS237CC χρώμα: μαύρο
Αθλητικά New Balance MS237CC
Τρέχουσα τιμή:
66.90 EUR
Αρχική τιμή: 99.90 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 69.99 EUR
Δερμάτινα αθλητικά παπούτσια New Balance MS237SE χρώμα: γκρι
Δερμάτινα αθλητικά παπούτσια New Balance MS237SE
Τρέχουσα τιμή:
58.90 EUR
Αρχική τιμή: 89.90 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 71.99 EUR

Η αβίαστη κομψότητα των sneakers New Balance 237

Στον κόσμο των sneakers, λίγα μοντέλα μπορούν να διεκδικήσουν τη διαχρονική γοητεία και την αβίαστη κομψότητα του New Balance 574 και του 237. Αυτά τα εμβληματικά γυναικεία και ανδρικά sneakers παπούτσια αποτελούν βασικό στοιχείο στον κόσμο των sneakers εδώ και δεκαετίες και η διαρκής δημοτικότητά τους μιλά για τον μοναδικό συνδυασμό στυλ και άνεσης. Τα New Balance 237 καθώς και τα New Balance 997 διαθέτουν κλασικό σχέδιο που ξεπερνά τις τάσεις. Οι καθαρές γραμμές, η σιλουέτα χαμηλού προφίλ και το λογότυπο "N" στα πλαϊνά, τους δίνουν μια διαχρονική και ευέλικτη εμφάνιση. Η εταιρεία New Balance κατανοεί ότι το προσωπικό στυλ είναι απαραίτητο. Γι' αυτό το 237 διατίθεται σε μεγάλη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων, από λεπτές και διακριτικές έως τολμηρές και εντυπωσιακές. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα ζευγάρι που ταιριάζει στο δικό σας στυλ.

Αν και το στυλ είναι απαραίτητο, τα ανδρικά και γυναικεία sneakers της New Balance η άνεση είναι πρωταρχικής σημασίας όταν πρόκειται για αθλητικά παπούτσια. Το 237 υπερέχει από αυτή την άποψη, χάρη στην αντικραδασμική ενδιάμεση σόλα και τον υποστηρικτικό σχεδιασμό του. Είτε περπατάτε, είτε τρέχετε, είτε απλά κάνετε τη μέρα σας πιο γεμάτη, αυτά τα παπούτσια παρέχουν την άνεση που χρειάζεστε.Η New Balance είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στα ποιοτικά υλικά και το 237 δεν αποτελεί εξαίρεση.

NB 237: Τα sneakers που θα αγαπήσετε πραγματικά για την άνεση και την εφαρμογή τους

Τα sneakers New Balance προσφέρουν επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που αντικατοπτρίζουν πραγματικά το στυλ σας. Από την επιλογή υλικών μέχρι την επιλογή χρωμάτων και την προσθήκη εξατομικευμένων λεπτομερειών, μπορείτε να κάνετε αυτά τα παπούτσια μοναδικά δικά σας. Τα συγκεκριμένα παπούτσια συνδυάζονται αβίαστα με μια μεγάλη γκάμα ρούχων, όπως τζιν, σορτς, φορέματα και αθλητικά ρούχα. Αν πάλι η New Balance δεν είναι του στυλ σου τότε δοκίμασε τα adidas Gazelle που εξυπηρετούν τους ίδιους σκοπούς.