Vans Era

Ποσότητα προϊόντων: 5
Τελευταία
Φύλο
Μέγεθος
Μάρκα
Χρώμα
Τιμή
Πάνινα παπούτσια Vans X We Are Beautiful Era χρώμα: άσπρο
Πάνινα παπούτσια Vans X We Are Beautiful Era
Τρέχουσα τιμή:
34.90 EUR
Αρχική τιμή: 76.90 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 35.99 EUR
Πάνινα παπούτσια Vans Super ComfyCush Era
Πάνινα παπούτσια Vans Super ComfyCush Era
Τρέχουσα τιμή:
39.90 EUR
Αρχική τιμή: 89.90 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 48.99 EUR
Πάνινα παπούτσια Vans Era χρώμα: κίτρινο
Πάνινα παπούτσια Vans Era
Τρέχουσα τιμή:
39.90 EUR
Αρχική τιμή: 89.90 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 44.99 EUR
Πάνινα παπούτσια Vans Era 95 Dx VN0A2RR1 χρώμα: μαύρο
Πάνινα παπούτσια Vans Era 95 Dx VN0A2RR1
Τρέχουσα τιμή:
40.90 EUR
Αρχική τιμή: 73.99 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 43.90 EUR
Vans - Πάνινα παπούτσια
Vans - Πάνινα παπούτσια
Τρέχουσα τιμή:
56.99 EUR
Αρχική τιμή: 71.90 EUR
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών προ έκπτωσης: 57.90 EUR

Vans Era: Η επιτομή της κομψότητας μέσα από αυτά τα πάνινα παπούτσια

Αρχικά τα παπούτσια Vans era εισήχθησαν στη δεκαετία του 1970 που ήταν σίγουρα η εποχή που ξεκίνησε η δημοφιλία του skateboard και σάρωνε τη Νότια Καλιφόρνια. Η σιλουέτα στα Ανδρικά Παπούτσια Vans με χαμηλή κορυφή και η ανθεκτική κατασκευή από πανί τα έκαναν γρήγορα τα πιο αγαπημένα παπούτσια των skateboarders, αλλά σύντομα κέρδισαν ευρύτερο κοινό λόγω της αβίαστα κομψής του εμφάνισης.

Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από κορυφαία brands πολυτελείας και τεχνολογία αιχμής αναφορικά με τα αθλητικά παπούτσια, τα Γυναικεία Παπούτσια Vans Era αλλά και τα ανδρικά, αποτελούν μια διαχρονική απόδειξη της διαρκούς γοητείας της απλότητας και της κομψότητας στα πιο casual υποδήματα. Αυτά τα αθλητικά παπούτσια έχουν αντέξει στον χρόνο γιατί συνδυάζουν αβίαστα το στυλ και την άνεση σε ένα σχέδιο που αποπνέει άνεση, κομψότητα και χάρη. Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της εποχής Vans είναι ο καθαρός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του. Με ένα απλό κλείσιμο με κορδόνια και ένα λεπτό προφίλ, τα Vans Authentic έχουν μια διακριτική γοητεία που μπορούν να συμπληρώσουν αβίαστα μια μεγάλη γκάμα ρούχων.

Παπούτσια Vans Era για γυναίκες και άνδρες που συνδυάζουν την άνεση και το στυλ

 Είτε ντύνεστε για μια χαλαρή μέρα είτε στοχεύετε σε μια πιο street style εμφάνιση, τα παπούτσια Vans era είναι μια ευέλικτη επιλογή που μπορεί να αναδείξει το σύνολό σας. Η κομψότητα των Vans Era επεκτείνεται στην κατασκευή και στα υλικά τους. Το επάνω μέρος των παπουτσιών όχι μόνο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας, αλλά προσφέρει επίσης μεγάλη ευελιξία, διασφαλίζοντας ότι τα πόδια σας παραμένουν άνετα όλη την ημέρα. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ παρέχει εξαιρετικό κράτημα, αλλά προσθέτει επίσης στη συνολική ανθεκτικότητα του παπουτσιού, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για καθημερινή χρήση. Κοιτώντας στο site μπορείτε εκτός από Vans να δείτε και άλλα brands σε παρόμοια παπούτσια όπως τα adidas Gazelle και τα Converse Chuck 70 που θα σας βολέψουν το ίδιο.